Elkamo
Elkamo - Elmo

Yhteistyökumppanit

Elsteel

Elsteel Oy on ohutlevymekaniikan asiantuntija, jolla on pitkä kokemus erityisesti sähköteollisuuteen valmistettavista ohutlevykomponenteista.
www.elsteel.fi

 

Driescher Moosburg

Ilmaeristeisissä keskijänniteverkon kytkinlaitteissa ja kojeistoissa Elkamo luottaa saksalaiseen Driescheriin. Maailmanlaajuisesti toimiva perheyritys on yksi johtavia keskijännitekytkinlaitteiden ja -kojeistojen toimittajia. Innovatiivinen teknologia, joustavuus ja korkea laatu ovat tehneet Driescheristä yhden maailman johtavan valmistajan.
www.driescher.com

 

Efen

Elkamon toimittamien muuntamoiden pienjännitekeskukset varustetaan Efenin jonovarokekytkimillä, sulakkeilla ja virtamuuntajilla. Saksalaisvalmistajan tuotevalikoimaan kuuluvat myös keskijännitesulakkeet ja älykkäät pienjänniteverkon komponentit.
www.efen.com

 

Tesar

Elkamo on italialaisen Tesarin hartsieristeisien jakelumuuntajien jälleenmyyjä. Tesarin jakelumuuntajat täyttävät tiukimmatkin ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Tesar oli ensimmäinen eurooppalainen yritys, jonka jakelumuuntajat läpäisivät nk. ympäristö-, ilmasto-, ja paloluokkatestit. Tuotannossa käytetty valuprosessi takaa muuntajalle riittävän suojan korroosiota ja kosteutta vastaan.
www.tesar.eu