Elkamo
Elkamo - Elmo

Alfen Elkamo Oy Ab

Avain sähkönjakeluun

Vuonna 1981 perustettu Oy Elkamo Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi vaativia sähkönjakelujärjestelmiä.

Vahvasti kaksikieliselle Pohjanmaan rannikkoseudulle on kautta vuosisatojen ollut tunnusomaista luonteva kansainvälisyys, juureva yritteliäisyys ja vientiin suuntautunut kaupankäynti. Myös Elkamo on toiminut alusta saakka kansainvälisellä otteella.

Vaativat, erityistä jakeluvarmuutta vaativat kohteet ovat erikoisalaamme: Elkamon sähkönjakelujärjestelmät ovat vakiinnuttaneet asemansa niin sairaaloissa, lentokentillä, pohjoisen ääriolosuhteissa kuin suurteollisuuden haastavissa kohteissa.

Elkamossa työskentelee sähköalan huippuammattilaisten joukko, jota yhdistää halua oppia uutta koko ajan. Työmme johtotähti, pysyvä tavoite, on kehittää rakentamiamme sähkönjakelujärjestelmiä yhä paremmiksi: luotettavuus, varmatoimisuus ja helppohoitoisuus ovat avainasioita. Tytäryhtiömme Elsteel toimittaa pääosan ohutlevyosistamme, joka tuo toimintaamme varmuutta ja joustavuutta.

Kehitystyön kärjessä ja ajan hermolla pysymme, kun pidämme oman osaamisemme ajan tasalla ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaittemme ja kumppaneittemme kanssa. Onnistumisen ydin on asiakkaittemme esittämiin haasteisiin ja tarpeisiin vastaaminen.

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2008 - ja ISO 14001:2004 -standardien mukaan.

SGS ISO 9001SGS ISO 1400:1