Elkamo
Elkamo - Elmo

Tiedote

02.10.2017

Oy Elkamo Ab:n toimitusjohtajaksi on 1.12.2017 alkaen nimitetty insinööri Seppo Tupeli. Tupeli siirtyy Elkamon toimitusjohtajaksi Oy Herrfors Nät Verkko Ab:n toimitusjohtajan ja ruotsalaisen Härjeåns Kraftin varatoimitusjohtajan tehtävistä. Seppo Tupeli tulee toimimaan myös Elkamon tytäryhtiön Elsteel Oy:n toimitusjohtajana.

Tupelilla on myös aikaisempaa kokemusta Elkamolla työskentelystä sillä hän toimi vuosina 1989- 1995 Elkamon suunnittelussa ja suunnittelun esimiehenä. Elkamon nykyinen toimitusjohtaja ja omistaja Jouko Pihlajamaa jatkaa Elkamon ja Elsteelin hallitusten puheenjohtajana.

Jouko Pihlajamaa kommentoi: "Olemme iloisia Sepon nimityksestä Elkamon ja Elsteelin toimitusjohtajaksi. Sepolla on pitkä kokemus alalta ja hyvät verkostot sekä Suomessa että Ruotsissa. Sepon tehtävänä tulee olemaan Elkamon kasvustrategian toteuttaminen yhdessä henkilöstön kanssa."

"Elkamo on edelläkävijä sähkönjakelun tuotteissa ja odotan innolla pääseväni mukaan toteuttamaan sen seuraavaa kehitysvaihetta. Kokenut henkilöstö, pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä hyvät yhteistyökumppanit luovat erinomaisen pohjan Elkamon tulevaisuudelle" Seppo Tupeli kommentoi.

Elkamo Seppo Tupeli

 

Elkamo ja Elsteel

Vuonna 1981 perustettu pietarsaarelainen Oy Elkamo Ab kehittää ja valmistaa vaativia sähkönjakelujärjestelmiä kansainvälisille markkinoille. Yrityksen erikoisosaamista ovat energiayhtiöiden jakeluverkon sekä kiinteistöjen ja teollisuuden pääjakelun tuotteet. Elkamon tytäryhtiö Elsteel, toimittaa toiminnan varmuuden ja joustavuuden takaamiseksi pääosan Elkamon käyttämistä ohutlevyosista.

Lisätietoja antaa:
Jouko Pihlajamaa
jouko.pihlajamaa@elkamo.fi
+358 44 5030111