Elkamo
Elkamo - Elmo

KHRO - Kotelokeskus

Tekniset tiedot

Vakiomitat Kenttäleveydet: 400 mm ja 200 mm (kaapelikuilu)
Runkokorkeus: 600, 900, 1200, 1500 tai 1800 mm
Runkosyvyys: 250 mm
Nimellisäjnnite 400...690 V, 50 Hz
Nimellisvirta max 630 A
Oikosulkukestoisuus 20 / 32 kA

Tuotekuvaus

KHRO-kotelokeskus on KKBL-kevytkennokeskuksen pikkuveli. Kevyempi ratkaisu, jossa on silti lähes kaikki samat ominaisuudet kun KKBL:ssä. Kun KKBL:n mittoja voidaan muuttaa vain sivusuunnassa, KHRO:n mitat muuttuvat myös korkeussuunnassa, ja sen voi kiinnittää seinään. KHRO on erittäin hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun keskus joutuu kestämään mekaanista rasitusta, kuten pölyä.

KHRO:lla on mekaanisesti vahva keskusrakenne. Kulutuskestävyyden ansiosta KHRO:n elinkaarikustannukset ovat totuttua pienemmät. Keskuksen modulaarinen rakenne mahdollistaa sekä suuret että pienet, laajennettavissa olevat ratkaisut.

KHRO-kotelokeskuksen keskusrakenne on Elkamon omaa suunnittelua ja tuotantoa, jonka ansiosta emme ole sidottuja muiden valmistajien suunnittelemiin rakenneratkaisuihin ja voimme tarjota asiakkaillemme täydellisesti tarkoitukseen sopivia ratkaisuja, jotka säästävät sekä tilaa että rahaa.

KHRO-kotelokeskuksen rakenne on yksi markkinoiden tukevimmista, ja soveltuu siksi erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin. KHRO-kotelokeskusjärjestelmä soveltuu teollisuuskohteiden valaistus- ja pistorasiakeskuksiksi sekä kiinteistöjen pää-, nousu-, valaistus- ja pistorasiakeskuksiksi.