Elkamo
Elkamo - Elmo

Jonovarokekytkimet

Tuotekuvaus

Elkamon jonovarokekytkimiä on aina 630 A asti.

Sulakekoot ovat 00 (160 A), 1 (250 A), 2 (400 A) ja 3 (630 A)

Kytkimien eristysosat ovat lämmönkestäviä, halogeenivapaita ja itsesammuvaa materiaalia. Sähköiset kosketusosat ovat pinnoitettua elektrolyyttikuparia. Kytkimet ovat täysin kosketussuojattuja.

Jonovarokekytkimien leveydet ovat 00-koko, 50 mm, muut koot 100 mm. Eli 2 kpl 160 A kytkintä sopii yhteen esim. 400 A kytkimen tilaan, joten moduloitavuus on erittäin joustavaa esim. kalustettaessa ja lisättäessä kytkimiä vanhojen kaappien saneerauksissa. Kiskoväli on 185 mm, 160 A kytkintä asennettaessa käytetään erillistä kiskosovitetta.

Kaapelit voidaan kytkeä kytkimen alapuolelta, tai yläpuolelta, tarvittaessa myös sivulta. Kytkentä tehdään joko kaapelikengillä tai ruuviliittimillä. Kytkimet on varustettu kiinteällä, turvallisuutta lisäävällä ohjauskahvalla ja kytkimissä on tilaa säästävä erotusasento sekä turvalukitus auki- ja kiinniasennossa. Lisävarusteina ovat mm. merkintäkilpi, virtamuuntajat.

Elkamon jonovarokekytkimet ovat koestettu kansallisten ja kansainvälisten vaatimusten mukaan. Lisäksi kytkimet on FI-sertifioitu.