Elkamo
Elkamo - Elmo

Sähköajoneuvojen latauspisteet

Tuotekuvaus

Ajoneuvolatauksen edelläkävijä

Alfen on kehittänyt ja valmistanut sähkökäyttöisten ajoneuvojen latauspisteitä vuodesta 2008. Latausratkaisujen edelläkävijänä Alfen on toteuttanut maailmanlaajuisesti jo yli 35000 latauspistettä. Alfen on johtavassa asemassa alan kehityksessä ja standardoinnissa, mistä esimerkkinä on latauspisteiden ja keskusyksikön välisen tietoliikenteen OCPP-protokolla. Alankomaat on Euroopan kärkimaa sähkökäyttöisten ajoneuvojen lataustekniikassa, joten Alfen pääsee hyödyntämään kotimaansa kehitystä.

Tehokas ja laaja tuotevalikoima

Latauspisteemme soveltuvat niin plug-in-hybridiautoille kuin sähköautoillekin sekä yksityiseen, ammattimaiseen että julkiseen käyttöön. Kattavasta valikoimasta löytyy vaihtoehdot eri teholuokkiin ja toiminnollisuuksiin. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme kaikki tuotteemme itse. Latausasemia täydentävät Alfenin laadukkaat muuntamo- ja energiavarastoratkaisut.

Älykästä latausta

Huipputekniset latausasemamme on rakennettu ensiluokkaisista eurooppalaiseista komponenteista, ja niihin sisältyy aina myös tietoliikennemahdollisuus. Kuormantasauksen ja älykkäiden latausvaihtoehtojen ansiosta käyttäjällä on vapaus valita, koska ja kuinka nopeasti hän haluaa ajoneuvonsa ladata. Koska käytettävissä oleva teho voidaan jakaa ajallisesti ja laturien kesken, ei ole tarvetta investoida sähköverkon uudistamiseen.

Hallintajärjestelmä ja tekninen tuki

Alfen tarjoaa asiakkailleen ratkaisut latausasemien kaukokäyttöön ja hallintaan. Tarjontaa täydentää tekninen tuki, joka perustuu laajaan kokemukseen ja ammattilaistemme tekniseen osaamiseen.

Lisätietoja 
www.alfen.com/EV-charge-points tai ota meihin yhteyttä!