Elkamo
Elkamo - Elmo

Kuivamuuntajat

Tuotekuvaus

Elkamo on italialaisen Tesarin hartsieristeisien jakelumuuntajien jälleenmyyjä. Tesarin jakelumuuntajat täyttävät tiukimmatkin ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Tesar oli ensimmäinen eurooppalainen yritys, jonka jakelumuuntajat läpäisivät nk. ympäristö-, ilmasto-, ja paloluokkatestit. Tuotannossa käytetty valuprosessi takaa muuntajalle riittävän suojan korroosiota ja kosteutta vastaan.

Hartsieristeiset muuntajat ovat käytännössä lähes huoltovapaita. Ne voidaan kompaktin kokonsa sekä turvallisuutensa ansiosta asentaa lähelle kuormituskohdetta. Tämä pienentää merkittävästi kustannuksia mm. kaapeloinnissa ja pitkillä huoltoväleillä. Tesarin kuivamuuntajat on tarkoitettu muun muassa teollisuusasiakkaille ja sähkönjakeluasiakkaille, jotka rakentavat uutta teollisuutta tai tekevät saneerauksia. Kuivamuuntajia käytetään esimerkiksi kiinteistökohteissa, kuten kauppakeskuksissa.

Tesarin tuotteet ovat laadukkaita ja säännöllisin väliajoin tehdyillä pienillä hoitotoimenpiteillä muuntajien toimintavarmuus on useita kymmeniä vuosia. Luvatut toimitusajat ovat pitäneet hyvin paikkansa ja toimitusvarmuus tilanteissa, joissa asiakas tarvitsee uuden muuntajan vanhan tilalle pikaisesti, on ollut erinomainen ja saanut paljon kiitosta Elkamon asiakkailta.