Elkamo
Elkamo - Elmo

Energiavarastot

Tuotekuvaus

Valmiina tulevaisuuteen

Sähköenergian varastoinnista on tulossa välttämätön osa energiaverkkoamme. Energiavarastoja tarvitaan tuotannon ja kulutuksen yhteensovittamiseen sekä vakauttamaan verkkoa hajautetun tuotannon ja sähköajoneuvojen lisääntymisen vuoksi. Teollisen mittakaavan akustoja käytetään jo tänä päivänä lieventämään uusiutuvien energialähteiden arvaamattomuutta.

Uusia mahdollisuuksia

TheBattery tasapainottaa energian tuotantoa ja kulutusta ilman suuria investointeja sähköverkkoon ja -yhteyksiin. Lisäksi TheBattery tuo uusia mahdollisuuksia sähköpörssiin ja mahdollistaa itsenäisten sähköverkkojen rakentamisen yhdessä aurinko- ja tuulivoiman kanssa. TheBatteryä käyttävät jo useat verkkoyhtiöt, energiantuottajat, sähköenergiakauppiaat, latauspisteoperaattorit ja teollisuus.

Kytke ja käytä

Alfen valmistaa ja toimittaa energiavaraston valmiiksi testattuna, joten TheBatteryn voi ottaa käyttöön saman tien. Näin käyttöönotossa ei tule yllätyksiä. Olemme työskennelleet energiavarastojen parissa jo vuodesta 2011, ja meillä on runsaasti kokemusta niiden liittämisestä verkkoon. Alfen tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia avaimet käteen -ratkaisuja.

Lisätietoja
Katso lisätietoja osoitteesta www.alfen.com/en/energystorage tai ota meihin yhteyttä.