Elkamo
Työpaikat

Työpaikat

Etsimme Alfen Elkamolle kotimaan myyntiin

 

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

 

Myynti-insinöörinä olet vastuussa Alfen Elkamon tuotteiden ja järjestelmien myynnistä, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Sinulla on kokemusta kotimaan B2B-myynnistä ja olet kiinnostunut tekniikasta. Henkilönä olet vastuuntuntoinen, tulosorientoitunut, systemaattinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä.

Alfen Elkamo on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja lisää mm. Pohjoismaiden vientiä. Samalla meillä on uusia tulevaisuuden tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, joita tullaan lanseeraamaan Pohjoismaihin. Tarjoamme todella mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit. Arvostamme aikaisempaa energia-alan kokemusta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksesi 4.10.2018 mennessä osoitteeseen markus.kekolahti@elkamo.fi.

 

Lisätiedusteluihin vastaa Markus Kekolahti, puh +358 44 530 4699.

 

Alfen Elkamo Oy Ab kehittää valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Uusina tuotteina ovat nyt myös energiavarastot ja sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 70 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfenin N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja www.elkamo.fi ja www.alfen.com.