Elkamo
Työpaikat

Työpaikat

Haemme nyt

OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

 vastaamaan puistomuuntamoiden valmistuksesta.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman osastosi tuotannon johtamisesta ja tuotantoprosessien kehittämisestä. Vastuualueellasi huolehdit, että tuotteet täyttävät asetetut sisäiset ja ulkoiset kustannus-, laatu- ja toimitusaikavaatimukset. Tehtävässä varmistat osaston toimituskyvyn ja joustavuuden sekä kehität tuottavuutta. Muun henkilöstön ohella toteutat sekä osaston että AlfenElkamon strategisia toimenpiteitä liikevaihto- ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Johdettavanasi on noin 30 henkilön tiimi.

Toivomme sinulta:

Persoonana olet päättäväinen ja tasapuolinen. Toimit joustavasti ja osaat priorisoida ja organisoida sekä ratkaista arkipäivän ongelmia. Olet sosiaalisesti lahjakas ja rakennat työyhteisöön hyvän ja luottamuksellisen ilmapiirin. Toimit vastuullisesti ja ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen liiketoiminnalle.

Eduksi luetaan:

Tarjoamme:

Hae paikkaa InHuntin sivuilla viimeistään 2.12.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

 


 

Haemme nyt

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan nykyisten ja uusien tuotteiden parantamisesta kohtaamaan asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset.

Tuotekehityspäällikkönä johdat ja kehität Alfen Elkamon innovatiivista tuotekehitystoimintoa. Kehitysprojektien vetäminen on sinulle tuttua etkä vierasta laajaa yhteistyötä uusien ratkaisujen hakemiseksi.  Osallistut aktiivisesti uusien innovaatioiden kehittämiseen, optimointiin ja valintaan puistomuuntamoihin sekä pienjännite- ja keskijännitekojeistoihin. Alaisuudessasi on suunnittelu- ja tuotekehitystiimi Pietarsaaressa. Tuotekehitystä teet yhteistyössä tiimin, yhteistyökumppaniverkoston ja asiakkaiden kanssa.

Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle. Yrityksen toimitilat ovat Pietarsaaressa, missä oma toimipisteesikin tulee olemaan.

Toivomme sinulta:

Persoonatasolla sinussa korostuvat oma-aloitteellisuus, hyvät yhteistyötaidot, johtajuus sekä tuloksellisuus. Toimit joustavasti ja osaat priorisoida ja organisoida kiireisessä työympäristössä. Olet sosiaalisesti lahjakas ja olet aktiivisesti mukana rakentamassa työyhteisöön hyvää ja luottamuksellista ilmapiiriä. Toimit vastuullisesti ja ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen liiketoiminnalle.

Eduksi luetaan:

Tarjoamme:

Hae paikkaa InHuntin sivuilla viimeistään 2.12.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut välittömästi.

 

 

Alfen Elkamo Oy Ab kehittää valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Uusina tuotteina ovat nyt myös energiavarastot ja sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 70 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfenin N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja www.elkamo.fi ja www.alfen.com.